Virasa AB

bygg och fönster!

Den som renoverar idag gör besparingar för morgondagen

 

I en opitionsundersökning uppgavs just fastighetsägande som en av de säkraste pensionslösningar. Långt ned på listan kom allmän pension, värdepapper och livförsäkring. Med tanke på detta är renovering av fastigheten en långsiktig och säker inverstering för framtiden

 

För mer bilder gå till bildgalleri

Som främst bygger vi nya fastigheter samt bygger ut och renoverar befintliga fastigheter. Med utbildad och erfaren personal arbetar vi proffessionellt, effektivt och till väldigt konkurrenskraftiga priser. Garanti, Ansvarsförsäkring och F-Skattsedel är en självklarhet. Vi som arbetar i företaget kommer ursprungligen från Litauen, men sedan ett par år tillbaka arbetar vi runt om i hela Sverige, men främst i Västra Götaland. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen och arbetar åt såväl privatpersoner som företag.

 

Vårt mål är att förverkliga våra kunders drömmar och se till så att de blir nöjda med resultatet. Vi erbjuder även bra och låga priser samt hög kvalitet. Jämför oss gärna!

 

Du har möjlighet att ringa oss för mer information. Naturligtvis kan du även skicka ett mail till oss om du så vill.

Vi utför alla slags jobb inom bygg och renovering. Bland oss finns en duktig , snickare, golvläggare, plattsättare, murare, och målare. Vi jobbar effektivt, bra och billigt. Vi är mycket noggranna och ordningsamma. Vi jobbar klanderfritt då vi är mycket mån om våra kunder och vårt goda rykte, för att det är de egenskaperna som ger oss jobb. Den bästa garanti som vi kan erbjuda våra kunder är det följande: du betalar inte oss tills du är nöjd med vårt arbete och resultat. Är du i behov av yrkesstolta hantverkare? Då har du kommit rätt!.Virasa AB levererar professionella tjänster inom snickeri, bygg och murning.